Overslaan en naar de inhoud gaan

Felicitaties voor de sporters van het Maassluis Sportgala

Op 22 februari 2020 vond in een volledig gevulde theaterzaal van het Uitgangscentrum Koningshof het Maassluis Sportgala 2020 plaats. Het gala staat in teken om sporters en sportploegen in het zonnetje te zetten.

Onderdeel van het gala is het uitreiken van de Vopak sportstimuleringsprijs. De prijs werd inmiddels al weer voor de tiende keer uitgereikt en bestaat uit twee cheques van 500 euro. Het dient als aanmoediging voor een sportvereniging of een bijzonder sportinitiatief. Op basis van diverse nominaties kiest de Maassluise Sport en Recreatieraad de beste inzending.

Dit jaar reikte Janhein van den Eijnden, managing director Vopak Europoort, een cheque uit aan TOG. De Vopak Sportstimuleringsprijs ter waarde van 500 euro is bedoeld voor tafeltennis voor 55-plussers. TOG gaat volgende maand van start om senioren de gelegenheid te bieden om op donderdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur onder begeleiding van een trainer een balletje te slaan in de Parkietzaal. De andere cheque ging naar de handbalvereniging Unitas 63, om meer kinderen aan het handballen te krijgen. We wensen iedereen veel sportplezier! 

https://www.maassluis.nu/sport/tog-huldiging-en-prijs-van-500-euro/