You are here

Baas van Morgen - JINC

26 januari 2017

Op donderdag 26 januari heeft Vopak Terminal Amsterdam Westpoort voor één dag een andere baas. Jayden, een enthousiaste basisschoolleerling uit Amsterdam, die de kans krijgt één dag te ervaren hoe het is om als een echte terminal directeur aan het roer te staan van een succesvol bedrijf. Ook kan hij deze dag laten zien wat hij in zijn mars heeft en vooral hoe hij een bedrijf zou besturen. Als ‘Baas van Morgen’ schuift Jayden aan bij de management-vergadering, spreekt hij de medewerkers toe en mag hij brainstormen en zijn visie geven op bepaalde zaken.

Jayden:"We hebben net gesproken over klanten en service-verbetering. Ik heb verteld hoe ik mijn klanten behandel in de supermarkt waar ik werk: altijd beleefd blijven!"

Een groep van ruim 150 ‘bazen’ uit het hele land doet mee aan deze jaarlijks terugkerende dag van JINC. JINC is een non-profit organisatie, die grotendeels gefinancierd wordt door het bedrijfsleven. JINC helpt jongeren die opgroeien in een omgeving met sociaaleconomische achterstand op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. Naast de financiering worden er ook altijd vrijwilligers uit het bedrijfsleven gezocht die activiteiten op scholen kunnen begeleiden.
 

Voor meer informatie over JINC.