You are here

Techniek@Vopak

Van een afstand zien de immense tanks op onze terminals er statisch uit. Maar wie ze van dichterbij bekijkt, ontdekt een dynamische wereld vol technische uitdagingen.

Hoe houd je miljoenen liters vliegtuigbrandstof water- en stofvrij? Hoe bouw je een hygiënische laadinstallatie voor zonnebloemolie? Of een leiding om miljoenen liters chemicaliën veilig doorheen te pompen? Hoe houd je honderdduizenden liters stookolie op de juiste temperatuur? Hoe kun je enorme constructies veilig bouwen in een omgeving waar brandbare materialen worden opgeslagen?

Jouw werk bij Vopak
Je uitvalsbasis is ons hoofdkantoor in Rotterdam.  Maar verwacht niet dat je de hele dag op kantoor zit te rekenen. Even vaak ben je op een van onze terminals te vinden. We geven je de kans om je eigen projecten te managen, van concept tot realisatie. Je werkt samen met aannemers, field supervisors, en andere engineers. De verantwoordelijkheid is groot. Een klein project behelst al snel tienduizenden euro’s. En de eventuele schade bij fouten is een veelvoud daarvan. Veiligheid voor mens en milieu staan daarom bij elk project voorop.

“Zonnepanelen op onze tanks, alles is hier bespreekbaar. Onze tanks staan stil, maar onze sector is heel dynamisch en dit bedrijf zit vol ondernemende mensen.”

Jos Hoefnagel, management -trainee

Als je met gevaarlijke en waardevolle stoffen werkt, ontkom je niet aan een strakke organisatie met duidelijke afspraken en verantwoordelijkheden. Toch voelt Vopak niet als een formeel bedrijf. Het is eerder persoonlijk en warm. Volgens veel collega’s hangt er een familiesfeer. Best knap, als je wereldwijd meer dan 5,5 duizend werknemers hebt.

“Voor alles is een oplossing, dat zit in het Vopak-denken.”

Michael de Groot, project engineer

Hoe kun je als bedrijf 400 jaar worden? Door 400 jaar lang te veranderen. Onze klanten eisen van ons dat we aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen en dat onze dienstverlening aansluit bij de nieuwste technieken. Daarom innoveren we continu. Steeds vaker zetten wij de internationale standaard. Om dit waar te kunnen maken, bieden we jou alle mogelijkheden om je kennis te verdiepen. Of het nu gaat om een cursus die je wilt volgen of seminar dat je wilt bezoeken.

Actuele engineering vacatures:

Project Engineer koel en blussystemen
Project Engineer Proces Installations
Project Engineer E&I
Discipline Engineer Tanks
Project Engineer Tanks
Project Engineer Mechanical

Geïnteresseerd? Reageer nu via een van de vacatures hierboven!

Engineers aan het woord

Overzicht vacatures

Werken als engineer bij Vopak