Overslaan en naar de inhoud gaan

Deltalinqs Zomerlezing e-Nose

Donderdag 13 september werd bij Deltalinqs een zomerlezing gehouden over e-Noses. Deltalinqs, Havenbedrijf Rotterdam en overheden werken samen aan de realisatie van een geurmeetnetwerk. De ambitie is om in 2016 een regio dekkend geurmeetnetwerk operationeel te hebben, waarbij het mogelijk is om de overlast van geur aan te pakken en de geurbelasting te beheren.

Er werd gesproken door de directie van DCMR én Prinses Laurentien van Oranje, die Strategisch Adviseur is bij het Havenbedrijf Rotterdam. Johan van Tiggelen, Manager Operations van Vopak Terminal Europoort, hield een presentatie over de ervaringen van Vopak met de e-Noses.

Prinses Laurentien wees op het belang van openheid, integriteit en oprechtheid in de communicatie, ook als je (nog) geen oplossing hebt. Ze was enthousiast over Vopak's communicatie rondom de stankproblematiek.

Prinses Laurentien wees op het belang van openheid, integriteit en oprechtheid in de communicatie, ook als je (nog) geen oplossing hebt. Ze was enthousiast over Vopak's communicatie rondom de stankproblematiek.