Op maandag 2 juni was Vopak aanwezig bij de manifestatie ‘Duurzame dialoog werkt’, die was georganiseerd door de Klankbordgroep Rozenburg. Prinses Laurentien verrichtte de officiële opening, waarna de directeuren van de omliggende industriële bedrijven onder haar toeziend oog de intentieverklaring opnieuw bekrachtigden door ondertekening. Ze werden daarbij geholpen door kinderen van de Rozenburgse basisscholen, die voor deze gelegenheid hun kleurrijke ‘hand’ tekening zetten. Met de ondertekening van de intentieverklaring geven de bedrijven aan, dat zij de Klankbordgroep blijven ondersteunen én dat zij openstaan voor dialoog met hun omgeving.

Tijdens de aansluitende bedrijvenmarkt in het gemeentehuis van Rozenburg, hebben we de bezoekers geïnformeerd over onze activiteiten en onze zorg voor een veilige en aangename woonomgeving voor onze ‘buren’ en het voorkomen van overlast. Klik hier onze informatiefolder te bekijken.

De manifestatie is goed bezocht, veel bezoekers -van jong tot oud- waren op de bedrijvenmarkt aanwezig om meer te weten te komen over de omliggende industrie.